لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد نماینده جدید صندوق جمعیت سازمان ملل اعتبارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد هیات حماس برای بررسی مذاکرات آتش‌بس وارد مصر شد امانی: سفر لاریجانی به لبنان در یک برهه حساس صورت می‌گیرد اسلامی: آژانس باید ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را محکوم کند/آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت

اقدام جدید طالبان درباره کنکور

سخنگوی وزارت تحصیلات طالبان گفت: امتحان کنکور که همه ساله در ماه شهریور در افغانستان برگزار می‌شد به تاخیر افتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 01
کد خبر: ۱۴۵۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد تقی سخنگوی وزارت تحصیلات طالبان به بی‌بی‌سی گفت: «به دلیل شیوع ویروس کرونا و تحولات سیاسی امنیتی دیگر، دانشجوهای سال آخر دانشگاه‌ها هنوز درس خود را تکمیل نکرده‌اند و جایی به دانش آموزان جدید نیست.

 

مقام‌های طالبان تاریخ برگزاری امتحان کنکور را مشخص نکرده‌اند. علاوه بر این، سیاست طالبان در ارتباط با دخترانی هم که آماده آزمون کنکور هستند، روشن نیست.


در یک سال گذشته طالبان در بخش بزرگ افغانستان از جمله کابل، به دختران بالاتر از کلاس هفت اجازه رفتن به مکتب ندادند اما دختران دانشجو توانستند به دانشگاه‌ها بروند.

 

کنکور در سال ۱۳۹۹ هم که شیوع کرونا فعالیت‌های آموزشی را مختل کرد، با تاخیر برگزار شد. در آن سال دختری به اسم شمسیه از ولایت کابل از مدرسه محمد آصف با بیش از ۳۵۳ نمره بعنوان نفر اول به دانشکده پزشکی کابل راه یافت.

 

در سال‌های گذشته حدود ۲۰۰ هزار دانش آموز برای امتحان ورودی دانشگاه ثبت نام می‌کردند و نزدیک به ۴۷ هزار نفر جذب نهادهای تحصیلی عالی و نیمه‌عالی دولتی و خصوصی می‌شدند.

 

به گفته عبدالباقی حقانی، وزیر تحصیلات عالی طالبان، با وصف مشکلات اقتصادی حکومت طالبان توانسته است همه نهادهای تحصیلی را باز نگهدارد که «باید از آن قدردانی شود»./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار